Wie, wat, hoe

Sale247.nl

Eindelijk een platform voor koopjesjagers. We hebben kleding met korting van meer dan 50 webshops verzameld. Logisch geordend in allerlei categorieën met overzichtelijke filters. sale247.nl is een platform voor iedereen die op zoek is naar kleding maar het liefst niet de volle prijs willen betalen. Waarom zou je de volle prijs betalen als je ook een hoge korting kan krijgen op een paar mooie sneakers?

Hoe doe je dat?

Dankzij goede afspraken en een team kundige webdesigners verzamelt sale247.nl alle sale van tientallen grote en kleinere webwinkels. 

 

Ook Koopjesjager worden?

Het leukste is om op zoek te gaan en te  door de categorieën. Je kan bijvoorbeeld filteren op prijs, percentage en product en dan verschijnen er meteen veel opties, ALLEMAAL MET KORTING. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de opties als je klikt op Dames > jurken en dan de filters ‘max. € 35,- ‘ en ‘korting 50%’ aanzet.

 

En ben je op zoek naar een specifiek kledingstukt? Dan is daar bovenaan de zoekbalk. Zoek, zoek, zoek en beslis wat voor jou de best deal is.

Sla op die korting

Stel, je gaat twijfelen omdat er ontzettend veel in de uitverkoop is. Geen paniek, daar is het hartje voor. Zo wordt je product opgeslagen en kan je later beslissen. En weet je wat het beste is? Je hoeft hier niet eens voor in te loggen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Gratis account

Maar mocht je vaak cookies wissen en je wilt dat je voorkeuren toch opgeslagen blijven voor je volgende bezoek, dan is een gratis account wel aan te raden.

Pluspunt is dat je hier een overzicht ziet van je zoekgeschiedenis, je favorieten staan opgeslagen én dat sale247.nl je nog betere koopjes kan aanbieden op basis van je zoekgeschiedenis.

Visie 

Sale247.nl is hét platvorm voor de koopjesjager.

Daarom is ons team altijd bezig met het zoeken naar oplossingen om online winkelen leuker, goedkoper en makkelijker te maken.

Tip ons

Heb je een tip om onze website te verbeteren of gebruiksvriendelijker te maken? Laat het ons dan weten en stuur een berichtje. info@sale247.nl

 

 

LEUKE WEBSHOP GEZIEN? LAAT HET ONS WETEN

NEEM CONTACT OP