Wie, wat, hoe

Sale247.nl

We hebben kleding met korting van meer dan 50 webshops verzameld. Overzichtelijk geordend in categorieën met filters. sale247.nl is een website voor iedereen die op zoek is naar kleding maar het liefst niet de volle prijs willen betalen. Waarom zou je de volle prijs betalen als je ook een hoge korting kan krijgen op een paar mooie sneakers?

 

Het leukste is om op zoek te gaan en te door de categorieën. Je kan bijvoorbeeld filteren op prijs, percentage en product en dan verschijnen er meteen veel opties, ALLEMAAL MET KORTING. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de opties als je klikt op Dames > jurken en dan de filters ‘max. € 35,- ‘ en ‘korting 50%’ aanzet.

En ben je op zoek naar een specifiek kledingstukt? Dan is daar bovenaan de zoekbalk. Zoek en beslis wat voor jou de best deal is.

Sla op die korting

Stel, je gaat twijfelen omdat er ontzettend veel in de uitverkoop is. Geen paniek, daar is het hartje voor. Zo wordt je product opgeslagen en kan je later beslissen. En weet je wat het beste is? Je hoeft hier niet eens voor in te loggen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Tip ons

Heb je een tip om onze website te verbeteren of gebruiksvriendelijker te maken? Laat het ons dan weten en stuur een berichtje. info@sale247.nl

 

 

Bij sale247.nl is het 365 dagen per jaar uitverkoop!